Online boeken

Kruidentuin

 In 2000 is onze kruidentuin gestart met ongeveer 35 keukenkruiden waar de campinggasten gebruik van mochten maken. In de afgelopen 15 jaar is de kruidentuin door ervaring en opgedane kennis uitgegroeid tot een volwaardige kruidentuin en zeker een bezoek waard. Momenteel zijn er zo'n 500 in- en uitheemse keuken- en medicinale kruiden, 50 verschillende soorten vergeten groeten, denk aan boomspinazie, abc- en ijskruid en een 50 tal exotische planten, bijvoorbeeld Afrikaanse lelies, een amandel- en kakiboom te bewonderen.

U kunt diverse soorten keukenkruiden proeven tijdens de rondleiding. Veel kruiden worden zelf opgekweekt.

Kruidenplantjes verkoopdag stopt!
We stoppen met de plantjes verkoopdag. Onze kruidentuintopper Hans gaat het wat rustiger aan doen. Er is veel werk aan het onderhoud van de kruidentuin en heeft daar zijn handen vol aan! We danken al zijn trouwe plantjesklanten. Hans is in het seizoen bijna dagelijk in de tuin te vinden. Dus tijdens een tuinbezoek zult u hem zeker nog tegen komen voor een praatje.  

Rondleidingen Kruidentuin

Er worden rondleidingen verzorgd vanaf 1 mei tot 1 september. Prijs van een rondleiding minimaal 50,00 . Vanaf 10 personen is het 5.00 per persoon
Deze leuke en informatieve rondleiding kunt u uitbreiden met één van de arrangementen in onze eeterij

Arrangementen:

A. ontvangst koffie met gebak en rondleiding kruidentuin € 10,00 p.p

B. ontvangst koffie met gebak, rondleiding kruidentuin en lunch (soep, broodje gezond en koffie/thee) € 22,00 p.p 

 

Voor alleen entree betaald u €4.00 p.p.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via tel: 06-12892530

Naar overzicht faciliteiten