Online boeken

Zeer ruime kampeerplaatsen (350 m2)

Onze camping is ideaal gelegen, centraal op het Eiland Tholen in Zeeland. De kampeervelden bieden ruimte voor 75 plaatsen. Alle kampeerplaatsen zijn zeer ruim (maximaal 350 m2) en voorzien van stroom. Op de camping vindt u verder drie moderne en goed verzorgde sanitair gelegenheden en voor campers is er een gratis serviceplaats. Uw huisdier is ook welkom. Graag op de camping aangelijnd. Direct buiten de camping begint de ver uitgestrekte polder waar u en uw huisdier vele uren kunnen wandelen.

Boek uw kampeerplaats direct online

De kampeerplaatsen worden omringd door een (eigen) natuurgebied waarin u heerlijk kunt wandelen en kunt genieten van de natuur en rust in de puurste vorm. Alles bij elkaar zo'n 8 ha. Het natuurgebied is o.a. ingericht met een waterpoel, een slenk, boomgaard, vogelrijk grasland, een vliedberg en een heuse vlinder- en kruidentuin.

Natuurlijk kunt u op de camping gebruik maken van WiFi. Voor kinderen zijn er op verschillende plaatsen eenvoudige speeltoestellen (schommel, wip en glijbaan). Een favoriete plek van de kinderen is ook de dierenweide met schapen, kippen en konijnen.